Safe-Mode

Post your questions and problem reports here

Safe-Mode

Postby quinnwyo » Thu Jun 08, 2006 7:04 pm

Seems iNet Protector is not working if a user boots into Safe-Mode w/networking - User has no Internet restrictions. Can I add the iNet .exe to a Startup folder (Allusers) to guarantee service starts?

Please advise?

Thanks,

quinnwyo
quinnwyo
 
Posts: 1
Joined: Thu Jun 08, 2006 6:55 pm

Postby Karlis » Thu Jun 08, 2006 9:29 pm

Please try to add the IProtectorService.exe to the startup, this is te file that must be running.
Karlis Blumentals
Blumentals Software
www.blumentals.net
User avatar
Karlis
Site Admin
 
Posts: 3624
Joined: Mon Jul 15, 2002 5:24 pm
Location: Riga, Latvia, Europe

registry tweak

Postby yfoon » Thu Jun 22, 2006 7:02 pm

if u are proficient with regedit, you would know tht it is possible to make the dchp and other services crucial to internet surfing dependent on inet service, and not start without it.

do it at ur own risk though. need help? jus leave a msg here. :P
yfoon
 
Posts: 9
Joined: Sun Apr 09, 2006 5:09 pm

Re: Safe-Mode

Postby angelinajoseph » Fri Jun 19, 2020 6:04 pm

Since 1977, the Rennert Translation Group has provided comprehensive linguistic services in all major languages for an expanding list of loyal international businesses. Rennert's translators, interpreters and technicians will offer you a complete selection of linguistic and multimedia services.
angelinajoseph
 
Posts: 1
Joined: Thu Jun 04, 2020 5:23 pm


Return to iNet Protector Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

cron