Gateway

Post your questions and problem reports here

Gateway

Postby kadiane » Thu Mar 18, 2010 3:32 am

Hi,
When i start my conputer, i always get a message telling me Inetprotector is not working and then my little icon disapear. I have to clik on the shortcut to get it back and start my timer. I often stop my timer when i'm on a web page but sometimes i get this message (Tanslated from french): '' Client Gateway 3.5.15 has stop fonctionning and it has been stopped. A problem is at the root of the disfunctionning (?) of the application. Windows will let you know if there is a sloution...''
Sometime, i can continu surfing, sometimes Inet stops working and the only way to continu is to restart the computer. I uninstalled the program and intalled it back but it did not solve the problem.
kadiane
 
Posts: 4
Joined: Thu Mar 18, 2010 3:21 am

Re: Gateway

Postby Karlis » Fri Apr 09, 2010 9:46 pm

Unfortunately I can not tell about that Gateway error message, most likely there is a broblem in the Gateway software which is conflicting with iNet Protector.

i always get a message telling me Inetprotector is not working


If you could quote this message precisely, probably we might help. As far as I know, there is no such message in iNet Protector algorithms.
Karlis Blumentals
Blumentals Software
www.blumentals.net
User avatar
Karlis
Site Admin
 
Posts: 3587
Joined: Mon Jul 15, 2002 5:24 pm
Location: Riga, Latvia, Europe


Return to iNet Protector Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

cron