InetProtector not working

Post your questions and problem reports here

InetProtector not working

Postby Holger » Mon Oct 10, 2011 3:55 pm

Initially I just noticed that I wasn't able to block sites, but now I realized that I can also freely access the internet even though it's restricted in InetProtector.

In FAQ I found the suggested solution to try disable or uninstall the virus protection software. That does not seem like a good idea to me - making my computer vulnerable. Also a few months ago on my other PC with the same virus protection software I had no problems.

Any advice would be much appreciated. Thanks.
Holger
 
Posts: 2
Joined: Mon Oct 10, 2011 1:33 am

Re: InetProtector not working

Postby Aivars » Mon Oct 10, 2011 9:29 pm

Could you please contact us via http://www.blumentals.net/support/wizard.php - so we can contact you privately and debug the issue to try to figure out what causes this behavior on your computer.
Blumentals Software Programmer
User avatar
Aivars
Blumentals Software Developer
 
Posts: 1989
Joined: Thu Aug 22, 2002 1:40 pm
Location: Latvia

Re: InetProtector not working

Postby Holger » Tue Oct 11, 2011 12:52 am

Yes. Thanks!
Holger
 
Posts: 2
Joined: Mon Oct 10, 2011 1:33 am

Re: InetProtector not working

Postby peleus » Thu May 03, 2012 6:08 pm

Hi. Can the steps be posted here as well? Might be able to save someone's time if we can read through it.
PHP newbie Image
peleus
 
Posts: 30
Joined: Thu May 03, 2012 6:02 pm


Return to iNet Protector Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron