Sub menu question???

Post your questions and problem reports here.

Sub menu question???

Postby joe86design » Thu Nov 13, 2008 7:05 pm

Hi,

I am trying to make my website very simple.
The idea that I have thought of is:
On the sub menu I would like to have a short paragraph.

I have looked all over for this solution in this program but still no luck!
When I put the text in for the paragraph it just creates one huge line of text when it needs to be 4 or 5 short lines!

Is there anyway I can do this.

Thanks
Joe
joe86design
 
Posts: 1
Joined: Thu Nov 13, 2008 6:59 pm

Re: Sub menu question???

Postby Karlis » Fri Nov 14, 2008 10:09 pm

Unfortunately it is not possible to put a free-text paragraph as menu item at the present moment.
Karlis Blumentals
Blumentals Software
www.blumentals.net
User avatar
Karlis
Site Admin
 
Posts: 3624
Joined: Mon Jul 15, 2002 5:24 pm
Location: Riga, Latvia, Europe


Return to Easy Button & Menu Maker Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests