transparent menu

Post your questions and problem reports here.

transparent menu

Postby barnberry » Wed Sep 09, 2009 12:56 am

Is there any way to create your menu and sub-menus with a transparent background? I haven't been able to figure out how to do that.
barnberry
 
Posts: 4
Joined: Wed Sep 09, 2009 12:40 am

Re: transparent menu

Postby Karlis » Sat Sep 12, 2009 5:22 pm

Submenus can be half-transparent, but not fully transparent (it would make menus unusable).

On the Misc tab enable Menu transparency.
Karlis Blumentals
Blumentals Software
www.blumentals.net
User avatar
Karlis
Site Admin
 
Posts: 3624
Joined: Mon Jul 15, 2002 5:24 pm
Location: Riga, Latvia, Europe

Re: transparent menu

Postby barnberry » Tue Sep 15, 2009 3:01 pm

I thought if I made a png or gif image for a custom button at least the part around the image would be transparent (like if I made a sketchy button shape with a tiny bit of transparency around the edge so that it's not a rectangle) But all that happens is that the transparent part turns white.
barnberry
 
Posts: 4
Joined: Wed Sep 09, 2009 12:40 am

Re: transparent menu

Postby Karlis » Wed Sep 16, 2009 10:46 pm

Please send a sample button to us to software[at]latnet.lv (replace [at] with @)
Karlis Blumentals
Blumentals Software
www.blumentals.net
User avatar
Karlis
Site Admin
 
Posts: 3624
Joined: Mon Jul 15, 2002 5:24 pm
Location: Riga, Latvia, Europe

Re: transparent menu

Postby barnberry » Sun Jul 18, 2010 4:46 am

I am still having trouble with this issue...any suggestions? I emailed my latest transparent button file last week, but didn't get a response. Would love to figure this one out...I've got a website I'm working on just waiting for it's menu :)
barnberry
 
Posts: 4
Joined: Wed Sep 09, 2009 12:40 am

Re: transparent menu

Postby Karlis » Sun Jul 18, 2010 2:51 pm

Factoring the summer and vacation time, it will take several weeks or a month till we analyze the buttons you have submitted. Nothing is forgotten. I'll try to escalate your request.
Karlis Blumentals
Blumentals Software
www.blumentals.net
User avatar
Karlis
Site Admin
 
Posts: 3624
Joined: Mon Jul 15, 2002 5:24 pm
Location: Riga, Latvia, Europe

Re: transparent menu

Postby barnberry » Tue Jul 20, 2010 12:39 am

Thanks! All it is is a blank button saved as a png in the right height, then width I adjusted within the program for each different menu item. I just wanted the words to show up (because of the layout of my page, the background for the menu was already done in the design)
barnberry
 
Posts: 4
Joined: Wed Sep 09, 2009 12:40 am


Return to Easy Button & Menu Maker Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests