Sub Menu Formatting Problems

Post your questions and problem reports here.

Sub Menu Formatting Problems

Postby mike519 » Wed Nov 11, 2009 6:04 am

OK, recognizing that I do not know much code at all, please don't reply with a coding solution unless its pretty idiot proof!

Take a look at this page...

http://www.onotsky.net/multimediatest.html

in the photo button, the drop down that shows up is quite narrow and has the text wrapped even though in the software and its previews, the sub menu is the same width as the main button. I did this by entering enough text in the first sub menu item to make it the same width.

How do you specify the width of sub menu boxes? I will need to do another drop down menu for video and want the boxes all the same width.

Any help is appreciated.
mike519
 
Posts: 9
Joined: Wed Nov 11, 2009 5:51 am

Re: Sub Menu Formatting Problems

Postby MikeyB » Wed Nov 11, 2009 10:57 am

It looks absolutely fine to me in Firefox 3.5.5 in Windows XP.
The drop down menu is the same width as the Photo button, and none of the text wraps.

What browser & OS are you using?
User avatar
MikeyB
Top Contributor
 
Posts: 511
Joined: Fri Jun 09, 2006 10:38 am
Location: UK

Re: Sub Menu Formatting Problems

Postby mike519 » Thu Nov 12, 2009 4:50 am

I'm using IE8 and Vista
mike519
 
Posts: 9
Joined: Wed Nov 11, 2009 5:51 am

Re: Sub Menu Formatting Problems

Postby mike519 » Thu Nov 12, 2009 4:55 am

Just checked on my wife's computer using Vista as well but IE7 and it works just fine. What is it about IE8 then???
mike519
 
Posts: 9
Joined: Wed Nov 11, 2009 5:51 am

Re: Sub Menu Formatting Problems

Postby MikeyB » Thu Nov 12, 2009 11:50 am

mike519 wrote:Just checked on my wife's computer using Vista as well but IE7 and it works just fine. What is it about IE8 then???


Ah, IE8, say no more.
Even Microsoft themselves can't get a lot of their own sites looking correct in IE8 so they put code on the page to put IE8 into IE7 mode.
Try adding this just after your <head> line:
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=7" />

Honest, this what MS themselves do to fix IE8 issues!

Mike
User avatar
MikeyB
Top Contributor
 
Posts: 511
Joined: Fri Jun 09, 2006 10:38 am
Location: UK

Re: Sub Menu Formatting Problems

Postby mike519 » Fri Nov 13, 2009 1:44 am

Awesome! Works like a charm!! Thanks a ton.
mike519
 
Posts: 9
Joined: Wed Nov 11, 2009 5:51 am


Return to Easy Button & Menu Maker Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests