menu as a function

Post your questions and problem reports here.

menu as a function

Postby bhs668 » Fri Jan 22, 2010 11:51 pm

I am fairly new to html and javascript but can work may around issues and figure things out, having some other programming language experience.
I've been trying to turn the menu code into a callable function in a separate file that all the pages of my site can call. This way if I change the menu I can do it once and not on every page, as the created menu will be displayed on all pages via the call function. Can someone help step me through this? I've tried several ways but cannot get it to work.

Thanks!!
bhs668
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 22, 2010 11:45 pm

Re: menu as a function

Postby Mitch » Mon Jan 25, 2010 9:34 pm

I use PHP to include a common menu on every page.

Look at my response to this post: http://forums.blumentals.net/viewtopic.php?f=26&t=3481#p15387

I hope this helps.
Mitch
 
Posts: 7
Joined: Fri Nov 20, 2009 12:13 am

Re: menu as a function

Postby Karlis » Mon Feb 01, 2010 11:22 pm

The only reasonable way to do this would be via some sorts of server side scripting includes, e.g. PHP includes or SSI if any of these are supported by your web hosting provider.
Karlis Blumentals
Blumentals Software
www.blumentals.net
User avatar
Karlis
Site Admin
 
Posts: 3624
Joined: Mon Jul 15, 2002 5:24 pm
Location: Riga, Latvia, Europe


Return to Easy Button & Menu Maker Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests