Menus won't work in more than one pages

Post your questions and problem reports here.

Menus won't work in more than one pages

Postby Whaddy » Fri Jan 29, 2010 3:51 am

I am a new user to Easy buttons an Menu Maker, and was really enjoying making a new menu for my site.
All went great on the first page, but when I used the same menu on another page it spat the dummy.
Now what I get is a menu that has a spacing between each button an it wraps the buttons.
Is there some sing I'm doing wrong. Do I need to change something for each page?
Whaddy
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 28, 2010 11:30 pm

Re: Menus won't work in more than one pages

Postby MikeyB » Fri Jan 29, 2010 10:53 am

Whaddy wrote:Is there some sing I'm doing wrong. Do I need to change something for each page?


To be fair it's impossible to say what is wrong from your description.
I've only used the Menu Maker trial once (don't have it installed now), and it worked on multiple pages for me.

If you put a link to your pages showing the problem we'll get a much better idea of what is wrong and how to help you.

Cheers,
Mike
User avatar
MikeyB
Top Contributor
 
Posts: 511
Joined: Fri Jun 09, 2006 10:38 am
Location: UK

Re: Menus won't work in more than one pages

Postby Whaddy » Sun Jan 31, 2010 11:21 pm

Thanks for the thought Mikey, I found the problem. My fault, The CSS code was conflicting with some that I had in varios pages. All fixed and it works great. It's not posted yet still finalizing somethings.
:D
Whaddy
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 28, 2010 11:30 pm


Return to Easy Button & Menu Maker Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron