Can we copy a menu already created

Post your questions and problem reports here.

Can we copy a menu already created

Postby shirzel » Mon Apr 05, 2010 9:56 pm

Hello,

Thanks for helping me with this...

Can we copy a Menu already created with multiple links, photos etc...

I need to create 6 different menus, and would like to use a menu I already created as a template for my other menus, and have them all saved in the same .htm/.html page.

I appreciate any advice,

Thanks,

Steve
shirzel
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 05, 2010 9:44 pm

Re: Can we copy a menu already created

Postby Gatis » Thu Apr 08, 2010 5:27 pm

Hi,

Yes, you can do this.
First you must create your "template" - or the menu you will be using for your other menus.
Once it is completed, save it.
Then make any modifications you want, and then us the command "Save Project As" - and save it as a new menu.

If you want to put several menus created using Easy Button& Menu Maker inside one webpage, you should read also following article:
http://kb.blumentals.net/kb/index.php?V ... EntryID=75

Kind regards,
Gatis
Kind regards,
Gatis Avots
Gatis
Blumentals Software Developer
 
Posts: 545
Joined: Sun Mar 05, 2006 12:30 am
Location: Latvia


Return to Easy Button & Menu Maker Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron