Questions with Menu

Post your questions and problem reports here.

Questions with Menu

Postby mehmter » Tue Jul 17, 2012 8:48 am

Hello


The link to my web page: http://mehmeter.com/xxx.html


I have two questions:


1) When I put the menu html code into my web page source code together with necessary files, the menu does not move - I can not drag it. How can I resolve it?


2) I also can not make the menu horizantal in my homepage. It always creates vertical menu. How to change it?


Thank you/M.
mehmter
 
Posts: 9
Joined: Sat Jan 09, 2010 8:09 pm

Re: Questions with Menu

Postby Aivars » Tue Jul 17, 2012 11:23 am

First of all, you should clean up the HTML source. You have this line
Code: Select all
<SCRIPT type=text/javascript src="http://e.cooliris.com/embed/v/33888/embed.js"></SCRIPT>

repeated more than 100 times, which is absolutely unnecessary.

But that is not the reason for menu not appearing correctly. You have omitted LINK tag which should look something like this:
Code: Select all
<link rel="stylesheet" href="upload/FILENAME.css" type="text/css" />

This tag is generated when you export the menu to HTML, just open your menu in Easy Button & Menu Maker, re-export the menu and copy the required link tag.
Blumentals Software Programmer
User avatar
Aivars
Blumentals Software Developer
 
Posts: 2341
Joined: Thu Aug 22, 2002 1:40 pm
Location: Latvia

Re: Questions with Menu

Postby Aivars » Tue Jul 17, 2012 11:28 am

Regarding the question about dragging - you're not supposed to drag the menu after you have inserted it into web page. If you're using "insert into web page" dialog, put the cursor in the appropriate place of your web page html (dialog step "where would you like to place your menu") and then click "Next".
Blumentals Software Programmer
User avatar
Aivars
Blumentals Software Developer
 
Posts: 2341
Joined: Thu Aug 22, 2002 1:40 pm
Location: Latvia

Re: Questions with Menu

Postby mithcd » Tue Jul 17, 2012 9:35 pm

Looks like the site still needs work.

src="uploads/mbjsmbl6h0.js"> -- This can be seen at the homepage.
When in doubt, use Brute Force Image
mithcd
 
Posts: 47
Joined: Sun Jul 01, 2012 6:30 pm

Re: Questions with Menu

Postby Aivars » Tue Jul 17, 2012 10:13 pm

mithcd, that obviously is a test page, not the main site. Script is needed, too, but that doesn't remove the need for link to css.
Blumentals Software Programmer
User avatar
Aivars
Blumentals Software Developer
 
Posts: 2341
Joined: Thu Aug 22, 2002 1:40 pm
Location: Latvia


Return to Easy Button & Menu Maker Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron