EBMM4 Submenu size

Post your questions and problem reports here.

EBMM4 Submenu size

Postby DigitalD2 » Fri Jul 25, 2014 9:58 pm

Hello, I have created my menu with all of the submenus that I wanted and then found out how to get the top menu size to be the size I want but the submenu didn't follow the increase in size to match the top menu. The top menu button shoes to be 73 (I am guessing that is in pixels) wide but the submenu (not sure what the exact size) is like 53 wide so it doesn't look as good as if the sub menu was like 73 wide like the top menu should be. How do I get the submenu to resize to the same width as the top menu.
DigitalD2
 
Posts: 4
Joined: Sat Jan 09, 2010 8:31 pm

Re: EBMM4 Submenu size

Postby Aivars » Tue Jul 29, 2014 8:50 am

The submenu size adjusts to the submenu contents and is independent of the top menu. Right now there is no way to resize submenu manually, except by changing submenu texts.
Blumentals Software Programmer
User avatar
Aivars
Blumentals Software Developer
 
Posts: 1916
Joined: Thu Aug 22, 2002 1:40 pm
Location: Latvia


Return to Easy Button & Menu Maker Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest