easy menu maker not yet used menu buttons

Post your questions and problem reports here.

Re: easy menu maker not yet used menu buttons

Postby bhennink » Sat Nov 15, 2014 2:10 pm

The <a href="javascript:;"> link makes the menu oscillate on items where the sub menu contains "empty links"
But I found what was wrong in the "#" solution.
The main menu button for that item had a typo and in that main button I had @ instead of # in the link
it works now on the phone to!
bhennink
 
Posts: 23
Joined: Thu Aug 14, 2014 7:19 pm

Re: easy menu maker not yet used menu buttons

Postby Aivars » Sat Nov 15, 2014 5:56 pm

Phew, that's good to know. I was wondering how it's even possible that # doesn't work :)
Blumentals Software Programmer
User avatar
Aivars
Blumentals Software Developer
 
Posts: 1957
Joined: Thu Aug 22, 2002 1:40 pm
Location: Latvia

Previous

Return to Easy Button & Menu Maker Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron