Tab in Snippets

Post your questions and problem reports here

Moderator: kfury77

Forum rules
Please try to follow these guidelines. This will help to receive faster and more accurate response.

  • Check the Support section of the corresponding product first. Chances are you will find your answer there;
  • Do not create new topics for already reported problems. Add your comments to the existing topics instead;
  • Create separate topic for each problem request. Do NOT post a number of non-related problem reports in a single topic;
  • Give your topic a meaningful title. Titles such as "A question," "Bug report" and "Help!" provide others no clue what your message is about;
  • Include the version number of the software you are using;
  • This is not an official customer support helpdesk. If you need a prompt and official response, please contact our support team directly instead. It may take a while until you receive a reply in the forum;

Tab in Snippets

Postby AnthonyDante » Wed Mar 10, 2004 2:04 am

I'm creating new snippets that I use freqently in ASP. I would like to be able to add a tab into some snippets. For example:

If (condition) Then
<TAB>(Blank Line)
End If

Is it possible to add in a character to the (Blank Line) that would put a tab in so when I focused on that line, it would be tabbed aready?
AnthonyDante
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 10, 2004 1:59 am

Postby Karlis » Sun Mar 14, 2004 3:25 pm

This is currently not possbile. I will add your suggested feature to wishlist. Thank you!
User avatar
Karlis
Site Admin
 
Posts: 3626
Joined: Mon Jul 15, 2002 5:24 pm
Location: Riga, Latvia, Europe


Return to HTMLPad / Rapid CSS / Rapid PHP / WeBuilder Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron