Issues with Windows 10?

Post your questions and problem reports here

Moderator: kfury77

Forum rules
Please try to follow these guidelines. This will help to receive faster and more accurate response.

  • Check the Support section of the corresponding product first. Chances are you will find your answer there;
  • Do not create new topics for already reported problems. Add your comments to the existing topics instead;
  • Create separate topic for each problem request. Do NOT post a number of non-related problem reports in a single topic;
  • Give your topic a meaningful title. Titles such as "A question," "Bug report" and "Help!" provide others no clue what your message is about;
  • Include the version number of the software you are using;
  • This is not an official customer support helpdesk. If you need a prompt and official response, please contact our support team directly instead. It may take a while until you receive a reply in the forum;

Issues with Windows 10?

Postby richinri » Mon Sep 28, 2015 12:36 am

I am using the latest Webuilder as of this date (09-27-2015). It routinely crashes on startup. None of the resource links work. W3c validation doesn't work. I have used this software for years and love it but I am concerned now. Are these known bugs? :?: I am using Windows 10.
Richard
richinri
 
Posts: 14
Joined: Sun Jan 06, 2008 11:01 am
Location: Rhode Island USA

Re: Issues with Windows 10?

Postby paulhuckstepp » Tue Sep 29, 2015 12:16 pm

I'm using Windows 10 and haven't had any issues with WeBuilder 2015 (13.3.0.167) at all. I just checked the W3C validation and it processed and opened up a webpage as it should.

Perhaps you have corrupted settings?
paulhuckstepp
 
Posts: 1
Joined: Tue Sep 29, 2015 12:14 pm

Re: Issues with Windows 10?

Postby richinri » Fri Oct 02, 2015 9:05 am

Thanks. and if corrupted settings is the problem, what is the solution?
Richard
richinri
 
Posts: 14
Joined: Sun Jan 06, 2008 11:01 am
Location: Rhode Island USA

Re: Issues with Windows 10?

Postby Aivars » Fri Oct 09, 2015 4:36 pm

Check if you have the newest update. W3c changed their validator at some point but that was fixed some time ago in WeBuilder.
Blumentals Software Programmer
User avatar
Aivars
Blumentals Software Developer
 
Posts: 2374
Joined: Thu Aug 22, 2002 1:40 pm
Location: Latvia


Return to HTMLPad / Rapid CSS / Rapid PHP / WeBuilder Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron