Plugin Issue/Bug: ExecuteCommand() returns ASCII data

Post your questions and problem reports here

Moderator: kfury77

Forum rules
Please try to follow these guidelines. This will help to receive faster and more accurate response.

  • Check the Support section of the corresponding product first. Chances are you will find your answer there;
  • Do not create new topics for already reported problems. Add your comments to the existing topics instead;
  • Create separate topic for each problem request. Do NOT post a number of non-related problem reports in a single topic;
  • Give your topic a meaningful title. Titles such as "A question," "Bug report" and "Help!" provide others no clue what your message is about;
  • Include the version number of the software you are using;
  • This is not an official customer support helpdesk. If you need a prompt and official response, please contact our support team directly instead. It may take a while until you receive a reply in the forum;

Plugin Issue/Bug: ExecuteCommand() returns ASCII data

Postby pmk65 » Fri Dec 27, 2019 4:35 pm

When running the Plugin/FastScript command ExecuteCommand(cmd, outputText), the resulting outputText is returned in ASCII format and not UTF-8.
Because of this, the result is not really usable as special characters get trashed.

It would also be more usable if the outputText could be split into two, so there was separate output variables for stdout and stderr
https://support.microsoft.com/en-us/hel ... err-stdout
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.
User avatar
pmk65
 
Posts: 668
Joined: Sun Dec 20, 2009 9:58 pm
Location: Copenhagen, Denmark

Return to HTMLPad / Rapid CSS / Rapid PHP / WeBuilder Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest