Encoding bug when saving files

Post your questions and problem reports here

Moderator: kfury77

Forum rules
Please try to follow these guidelines. This will help to receive faster and more accurate response.

  • Check the Support section of the corresponding product first. Chances are you will find your answer there;
  • Do not create new topics for already reported problems. Add your comments to the existing topics instead;
  • Create separate topic for each problem request. Do NOT post a number of non-related problem reports in a single topic;
  • Give your topic a meaningful title. Titles such as "A question," "Bug report" and "Help!" provide others no clue what your message is about;
  • Include the version number of the software you are using;
  • This is not an official customer support helpdesk. If you need a prompt and official response, please contact our support team directly instead. It may take a while until you receive a reply in the forum;

Encoding bug when saving files

Postby ferocegm » Mon Jan 06, 2020 1:11 pm

Hi,

I have to report an error that really makes me nervous. When editing files and then saving, the file encoding returns to "UTF-8" every time, when the file originally had "UTF-8 without BOM" encoding and the program is configured as (see screenshot). There was no such problem in earlier versions, I mean Rapid PHP 2018 and earlier.

Papid PHP 2020 v16.0.0.225
Win 10 Pro x64 1909

Image
ferocegm
 
Posts: 3
Joined: Mon Apr 30, 2018 2:06 pm

Return to HTMLPad / Rapid CSS / Rapid PHP / WeBuilder Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests

cron