Arabic text not appear properly

Post your questions and problem reports here

Moderator: kfury77

Forum rules
Please try to follow these guidelines. This will help to receive faster and more accurate response.

  • Check the Support section of the corresponding product first. Chances are you will find your answer there;
  • Do not create new topics for already reported problems. Add your comments to the existing topics instead;
  • Create separate topic for each problem request. Do NOT post a number of non-related problem reports in a single topic;
  • Give your topic a meaningful title. Titles such as "A question," "Bug report" and "Help!" provide others no clue what your message is about;
  • Include the version number of the software you are using;
  • This is not an official customer support helpdesk. If you need a prompt and official response, please contact our support team directly instead. It may take a while until you receive a reply in the forum;

Arabic text not appear properly

Postby Angelll » Fri Jan 31, 2020 12:04 am

hello guys ,

thanks for Rapid IDE , i love it too much nut i have problem with Arabic text , during run it works fine , but on editor not showing good in code editor show like that

Image


but it should be show like that

Image

even at the displaying page no problem only at Rapid Editor , is there any solution ?
Angelll
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 30, 2020 11:52 pm

Re: Arabic text not appear properly

Postby scottishdrum » Mon Aug 17, 2020 3:51 pm

Upon further consideration, I can't see any reason why I shouldn't be able to choose any font I want. The list provided in Preferences does not seem to cover all the mono options available on my PC, which suggests that Rapid has a pre-defined, fixed list rather than dynamically creating a list based on the reality of my PC.
granny
scottishdrum
 
Posts: 1
Joined: Mon Aug 17, 2020 3:16 pm

Re: Arabic text not appear properly

Postby pmk65 » Sun Aug 23, 2020 10:27 pm

Angelll wrote:hello guys ,

thanks for Rapid IDE , i love it too much nut i have problem with Arabic text , during run it works fine , but on editor not showing good in code editor show like that

Image


but it should be show like that

Image

even at the displaying page no problem only at Rapid Editor , is there any solution ?


What font are you using?
The editor doesn't like special characters, specially Unicode characters outside the "normal" set.
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.
User avatar
pmk65
 
Posts: 672
Joined: Sun Dec 20, 2009 9:58 pm
Location: Copenhagen, Denmark


Return to HTMLPad / Rapid CSS / Rapid PHP / WeBuilder Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron