Blank screen after about 1 hr run time

Post your questions and problem reports here

Blank screen after about 1 hr run time

Postby aguiar1969 » Sun Jan 30, 2011 10:07 pm

i have tested on multiple pc's, and the problem is the same, a blank screen after about 1hr of run time.
the pc power down modes are NOT on, so this is not the problem.

i have read that other people also have had this problem, but I have not seen a solution to the problem.

this is a major problem, the program dies after about 1 hr.
aguiar1969
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 30, 2011 9:58 pm

Re: Blank screen after about 1 hr run time

Postby Aivars » Mon Jan 31, 2011 1:19 am

Which version of Screensaver Factory do you use? We used to have these problems a while ago and now we do overnight tests regularly and so far have not seen a screensaver die, even worse only after 1 hour. Could you please somehow send the screensaver for testing? Maybe we have missed something.

You can send it via support system http://www.blumentals.net/support/wizard.php (or just contact us to figure out ways you could send it to us if it's huge)
Blumentals Software Programmer
User avatar
Aivars
Blumentals Software Developer
 
Posts: 2174
Joined: Thu Aug 22, 2002 1:40 pm
Location: Latvia

Re: Blank screen after about 1 hr run time

Postby aguiar1969 » Tue Feb 01, 2011 3:30 am

i'm on the latest version as I just purchased 30 days ago.

i figured out the problem, it's with AVI files.

i converted ALL my avi's to wmf's, and the program does not hang anymore.
3 different pc's ran all night with the wmf change, so problem solved.

thanks..
aguiar1969
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 30, 2011 9:58 pm


Return to Screensaver Factory Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests