delete not working for auto update

Post your questions and problem reports here

delete not working for auto update

Postby aguiar1969 » Tue Feb 08, 2011 2:03 am

i copied your XML code, but I'm having trouble getting the auto updates to work properly.
the ADD command is working fine, but the DELETE command does not work at all for hard coded or updated files.

below is the code i'm using.
ad-2.jpg, and ad-3.jpg were auto updates, while ad-1.jpg was hard coded in the original screensaver.

please help...........

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<items>
- <item>
<command>add</command>
<url>http://www.mydomain.com/sd-updates/ad-2.jpg</url>
<imagesize position="center">none</imagesize>
</item>
- <item>
<command>add</command>
<url>http://www.mydomain.com/sd-updates/ad-3.jpg</url>
<imagesize position="center">none</imagesize>
</item>
- <item>
<command>delete</command>
<url>http://www.mydomain.com/sd-updates/ad-3.jpg</url>
</item>
-<item>
<command>delete</command>
<url>http://www.mydomain.com/sd-updates/ad-1.jpg</url>
</item>
</items>
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aguiar1969
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 30, 2011 9:58 pm

Re: delete not working for auto update

Postby Aivars » Tue Feb 08, 2011 11:46 am

Unfortunately you can only auto-delete files that were added by auto updates, not the original hard coded files.
Blumentals Software Programmer
User avatar
Aivars
Blumentals Software Developer
 
Posts: 2022
Joined: Thu Aug 22, 2002 1:40 pm
Location: Latvia


Return to Screensaver Factory Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron