Buttons and menu

Post your questions and problem reports here.

Buttons and menu

Postby kalons » Sat Sep 06, 2008 2:16 am

How can I insert two different projects (a set of buttons and a menu) onto the same web page? The generated output uses the same class names, ids, etc., and I'm not sure how to keep them separate.
kalons
 
Posts: 4
Joined: Sat Aug 30, 2008 12:33 am

Re: Buttons and menu

Postby MikeyB » Mon Sep 08, 2008 9:54 am

Not knowing anything about Easy Button & Menu Maker, I would guess that unless there's an option somewhere, which by the sound of things there isn't, you'd have to manually edit the files and changes the class names yourself, maybe add a "2" to the end of each one?

Mike
User avatar
MikeyB
Top Contributor
 
Posts: 511
Joined: Fri Jun 09, 2006 10:38 am
Location: UK

Re: Buttons and menu

Postby kalons » Mon Sep 08, 2008 2:19 pm

I've tried different variations of id, class, etc. in the .js, .css, and index.htm without any luck. Is there anyone from blumentals monitoring this forum that can provide assistance?
kalons
 
Posts: 4
Joined: Sat Aug 30, 2008 12:33 am

Re: Buttons and menu

Postby Karlis » Wed Sep 10, 2008 8:51 pm

Check your e-mail! I did test this today and it worked, I was able to insert two menus into one web page.

I was using insert into web page manual option - Just generate HTML code and files.
Karlis Blumentals
Blumentals Software
www.blumentals.net
User avatar
Karlis
Site Admin
 
Posts: 3596
Joined: Mon Jul 15, 2002 5:24 pm
Location: Riga, Latvia, Europe


Return to Easy Button & Menu Maker Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests