F10 keyboard shortcut

Post your questions and problem reports here

Moderator: kfury77

Forum rules
Please try to follow these guidelines. This will help to receive faster and more accurate response.

  • Check the Support section of the corresponding product first. Chances are you will find your answer there;
  • Do not create new topics for already reported problems. Add your comments to the existing topics instead;
  • Create separate topic for each problem request. Do NOT post a number of non-related problem reports in a single topic;
  • Give your topic a meaningful title. Titles such as "A question," "Bug report" and "Help!" provide others no clue what your message is about;
  • Include the version number of the software you are using;
  • This is not an official customer support helpdesk. If you need a prompt and official response, please contact our support team directly instead. It may take a while until you receive a reply in the forum;

F10 keyboard shortcut

Postby jonathanp » Fri Feb 12, 2016 1:50 pm

Hello,

I am using WeBuilder 2015 Version 13.5 (13.5.0.169).

I am adding keyboard shortcuts to different debugger functions ("Step Over", "Step Into", "Toogle Breakpoint", etc.). Since I use a lot Microsoft Visual Studio, I am used to F10 shortcut for the "Step Over". So, in WeBuilder I added a shortcut for it with F10. However, when debugging a script, hitting F10 key works half the time. I found out why. By default in Windows, the F10 key is binded to the main menu and give the focus to it. Then each 2 stroke, the main menu gets the focus. It is annoying.

Is there a way to completely override the F10 keyboard shortcut in WeBuilder?

Thanks
Jonathan
jonathanp
 
Posts: 15
Joined: Thu Feb 04, 2016 4:17 am

Re: Keyboard shortcut F10

Postby Aivars » Fri Feb 12, 2016 2:01 pm

Unfortunately there isn't. I don't know if this can be improved without breaking some other things, but I'll add better F10 handling to user suggestions.
Blumentals Software Programmer
User avatar
Aivars
Blumentals Software Developer
 
Posts: 2374
Joined: Thu Aug 22, 2002 1:40 pm
Location: Latvia

Re: F10 keyboard shortcut

Postby jonathanp » Fri Feb 12, 2016 7:47 pm

Ok. Yes, please, add it to the suggestion list. It will be great to be able to debug in WeBuilder as I always did in the last 10 years with VS. Thanks Aivars!
jonathanp
 
Posts: 15
Joined: Thu Feb 04, 2016 4:17 am


Return to HTMLPad / Rapid CSS / Rapid PHP / WeBuilder Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests