Bug: Editor constantly hangs with "Not responding"

Post your questions and problem reports here

Moderator: kfury77

Forum rules
Please try to follow these guidelines. This will help to receive faster and more accurate response.

  • Check the Support section of the corresponding product first. Chances are you will find your answer there;
  • Do not create new topics for already reported problems. Add your comments to the existing topics instead;
  • Create separate topic for each problem request. Do NOT post a number of non-related problem reports in a single topic;
  • Give your topic a meaningful title. Titles such as "A question," "Bug report" and "Help!" provide others no clue what your message is about;
  • Include the version number of the software you are using;
  • This is not an official customer support helpdesk. If you need a prompt and official response, please contact our support team directly instead. It may take a while until you receive a reply in the forum;

Bug: Editor constantly hangs with "Not responding"

Postby pmk65 » Tue Oct 02, 2018 1:31 pm

The latest release of WeBuilder has an annoying problem. It keeps going into "Not responding" mode whenever I type a function or similar. (Tested with coding JavaScript)
I have tried creating a minimal Project with all files set to Exclude, but that doesn't help. This is extremely annoying as I have to wait 1-2 seconds for the editor to come back to life.

I know I'm not the only one experiencing this, as Hans Meiser reported same problem here: http://forums.blumentals.net/viewtopic.php?f=4&t=7588#p27365
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.
User avatar
pmk65
 
Posts: 561
Joined: Sun Dec 20, 2009 9:58 pm
Location: Copenhagen, Denmark

Return to HTMLPad / Rapid CSS / Rapid PHP / WeBuilder Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron