bug: Language Browser shows duplicate entries.

Post your questions and problem reports here

Moderator: kfury77

Forum rules
Please try to follow these guidelines. This will help to receive faster and more accurate response.

  • Check the Support section of the corresponding product first. Chances are you will find your answer there;
  • Do not create new topics for already reported problems. Add your comments to the existing topics instead;
  • Create separate topic for each problem request. Do NOT post a number of non-related problem reports in a single topic;
  • Give your topic a meaningful title. Titles such as "A question," "Bug report" and "Help!" provide others no clue what your message is about;
  • Include the version number of the software you are using;
  • This is not an official customer support helpdesk. If you need a prompt and official response, please contact our support team directly instead. It may take a while until you receive a reply in the forum;

bug: Language Browser shows duplicate entries.

Postby pmk65 » Sun Jan 20, 2019 1:19 am

Example:
Image
Notice that the Properties from "disabled" to "type" is listed twice. (CSSStyleSheet is not the only one)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.
User avatar
pmk65
 
Posts: 624
Joined: Sun Dec 20, 2009 9:58 pm
Location: Copenhagen, Denmark

Re: bug: Language Browser shows duplicate entries.

Postby Aivars » Tue Feb 12, 2019 3:18 pm

Will be fixed, thanks for reporting.
Blumentals Software Programmer
User avatar
Aivars
Blumentals Software Developer
 
Posts: 2328
Joined: Thu Aug 22, 2002 1:40 pm
Location: Latvia

Re: bug: Language Browser shows duplicate entries.

Postby Aivars » Tue Feb 12, 2019 3:21 pm

Unrelated: when I post tall images, I always get the cropped version with the extra scrollbar. Your image is displayed in full height. Are you doing something clever?
Blumentals Software Programmer
User avatar
Aivars
Blumentals Software Developer
 
Posts: 2328
Joined: Thu Aug 22, 2002 1:40 pm
Location: Latvia

Re: bug: Language Browser shows duplicate entries.

Postby pmk65 » Tue Feb 12, 2019 10:43 pm

Aivars wrote:Unrelated: when I post tall images, I always get the cropped version with the extra scrollbar. Your image is displayed in full height. Are you doing something clever?

No. I just link to an image I uploaded on Imgur.com.
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.
User avatar
pmk65
 
Posts: 624
Joined: Sun Dec 20, 2009 9:58 pm
Location: Copenhagen, Denmark


Return to HTMLPad / Rapid CSS / Rapid PHP / WeBuilder Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron